Maistas furšetams

Maistas furšetams


Maistas furšetams

Maistas furšetams, tinkantis įvairaus tipo šventėms ir renginiams. Nuo svarbių šeimos švenčių, tokių kaip krikštynos ar vestuvės. Iki verslo renginių – seminarų ar konferencijų. Čia rasite platų profesionalių tiekėjų pasirinkimą. Kurie specializuojasi būtent furšetinio tipo maitinime. Šis maitinimo būdas – bene populiariausias įvairaus pobūdžio renginiuose. Kuomet maistas patiekiamas ant atskirų stalų,  savarankiškam įsidėjimui.


Jis toks populiraus, nes yra išties patogus. Kiekvienas šventės dalyvis gali įsidėti būtent tai, kas jam patinka. Ir būtent tiek, kiek planuoja suvalgyti. Maistas neretai tampa savotišku šventės dekoru. Panaudojant stilingus stalelius ir stovus, maistui sudėti. Aptarkite su savo pasirinktu maisto tiekėju, ar jis gali Jums pasiūlyti tokią įrangą. Ir apie tai informuokite šventės dekoratorius, jeigu tokius samdote. Kadangi furšetinis maistas užima nemažą dalį šventės vietos.


Maistas furšetams – toks, kurį galima valgyti net ir stovint


Nuo banketinio maisto principo, furšetinis skiriasi tuo, kad yra mažiau oficialus. Jeigu banketinis būtinai valgomas prie stalo, į kurį padavėjas atneša patiekalus. Tai furšteinio tipo maistą galite valgyti tiesiog stovėdami. Ten, kur Jums patogu. Neretai tokio tipo maistas valgomas naudojant tik šakutę.


Štai kodėl tokio tipo maistas turi būti patiektas patogiai. Supjaustytas nedideliais gabalėliais. Suvertas ant iešmelio. Ar sudėtas į nedidelius indelius. Tam, kad būtų patogu netgi valgyti rankomis. Furšetinis maitinimas paskatina svečius išsijudinti iš savo vietų. Daugiau komunikuoti, bendrauti ir taip sukurti dar smagesnę šventę.


Nuo užkandžių iki desertų


Kartais šventėje maitinimo būdai sumiksuojami keli kartu. Pavyzdžiui, užkandžiai patiekiami furšetiniu principu. O karštiesiems svečiai kviečiami sugrįžti prie stalų ir juos atneša padavėjai. Kartais ir karštieji patiekalai patiekiami furšetiniu principu. Specialiuose induose, išlaikančiuose optimalią maisto temperatūrą. Tuomet kiekvienas svečias gali pats nuspręsti kokios porcijos pageidauja ar su kokiu garnyru valgys. Tiesa, tokiais atvejais, maisto serviravimas ir jo estetiškumas lėkštėje – pačio valgytojo atsakomybėje. Desertai dažniausiai patiekami kartu su iš anksto paruošta kava ar arbata. Kurios įspylimu pasirūpina pats svečias.


Toks maitinimo principas itin patogus, kai šventė ar renginys organizuojamas ten, kur nėra virtuvės. Ir maisto ruošti vietoje – nėra galimybės. Tuomet visas maistas paruošiamas prieš pat renginį ir šviežutėlis atkeliauja pas Jus.

Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus. Sužinoti daugiau