Maisto vagonėliai

Maisto vagonėliai


Maisto vagonėliai

Maisto vagonėliai – sparčiai populiarėjantys ne tik įvairiuose vasaros festivaliuose, bet ir šeimos bei įmonių šventėse. Tai – originalus būdas pamaitinti savo svečius, kai kiekvienas gali išsirinkti norimą patiekalą iš siūlomo asortimento. Dažniausiai tai – „gatvės maistu“ vadinami patiekalai. Kuriuos patogu valgyti tiesiog rankomis. Nuo mėsainių ir dešrainių, iki įdarytų bulvių, ar angliškos virtuvės įžymybių fish & chips. Vagonėliuose gaminami ir desertai bei kava, dėliojamos įspūdingiausios ledų pilys. Tad galite pasirinkti ar svečiams siūlyti pietų patiekalus ar desertus. O galbūt – pasamdyti keletą skirtingų vagonėlių ir leisti išsirinkti patiems.


Maisto vagonėliai – kai maistas gaminamas čia pat ir patiekiamas šviežutėlis


Maistui gaminti pritaikytuose vagonėliuose įrengti tiek šaldytuvai, tiek visa reikiama įranga tam, kad maistas Jus ir Jūsų svečius pasiektų pats šviežiausias. Pasirinkti patiekalai gaminami čia pat, Jūsų akyse. Sklindantys kvapai maloniai žadina apetitą, o kiekvienas svečias gauna ką tik pagamintą, dar garuojantį maistą. Gaminimo stebėjimas tampa savotiška pramoga, o šventė įgauna laisvumo ir lengvumo. Sukuriama galimybė paragauti, galbūt, dar neragautų patiekalų ir netgi pamatyti kokia jų gaminimo eiga.
Maistas vagonėliuose gali keliauti po visą Lietuvą ir atkeliauti netgi į Jūsų kiemą ar kitą šventės ar renginio vietą.
Dar daugiau – nebūtina laukti šventės tam, kad tokį vagonėlį galėtumėte pasikviesti. Galbūt ypatingam penktadieniui darbe, galima pakviesti vagonėlį į įmonės kiemą. Bei pamaloninti darbuotojus gardžiais pietumis.


Ir maitinimas, ir pramoga, ir edukacija


Kai kurie maisto vagonėliai specializuojasi tik konkrečių patiekalų gaminime. Pavyzdžiui, kepa picas ar olandiškus blynelius. Kai kurie – siūlo platesnį asortimentą, ir pasitelkę savo įrangą, gali visą dieną maitinti Jūsų svečius. Pradedant nuo gardžių pietų ar vakarienės, baigiant jėgas sugrąžinančiais pusryčiais. Dar daugiau - būdami savo srities profesionalai ir entuziastai, gali netgi pravesti edukacijas. Pasakodami apie kitų šalių virtuvių išskirtinumus, maisto ruošimo vingrybės, patiekalų kilmės istorijas. Ar netgi pakviesdami renginio dalyvius gaminti kartu, mokydami kaip kai kuriuos patiekalus patiems paruošti tobulai. Ir kaip išsirinkti geriausius produktus ir ingredientus. Taip maistas tampa ir energijos šaltinis, ir smagia pramoga.

Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus. Sužinoti daugiau